Boeken Welzijn op Recept

Pareltjes van Welzijn op Recept. 

Praktijkverhalen en meer

Welzijn op Recept is gericht op samenwerking tussen zorg en het sociaal domein. Het stelt de huisarts in staat om mensen met psychosociale klachten door te verwijzen naar een welzijnscoach. Deze gaat met de patiënt op zoek naar een passende activiteit. Onderzoek toont namelijk aan dat deelname aan welzijnsactiviteiten een positief effect heeft op de ervaren lichamelijk en psychische gezondheid.

Een van doelen van het Landelijk kennisnetwerk Welzijn op Recept is om kennis en ervaring met Welzijn op Recept te delen en van elkaar te leren. Daarom plaatst ze op haar social media-kanalen iedere maandag een ervaringsverhaal, vanuit verschillende invalshoeken: deelnemers, huisartsen, welzijnscoaches en beleidsmedewerkers. Een aantal van deze verhalen zijn nu gebundeld in dit boekje.

Verder biedt deze uitgave informatie over Welzijn op Recept, de visie van landelijke partners met op Welzijn op Recept nu en in de toekomst en staatssecretaris Paul Blokhuis benadrukt het belang van Welzijn op Recept.

Dit boekje is een compliment en ode aan alle professionals die al werken met Welzijn op Recept en dient ter inspiratie voor alle samenwerkingspartners voor het starten of optimaliseren van Welzijn op Recept. Laten we elkaar vooral blijven inspireren en ervaringsverhalen blijven delen.

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om het ebook Pareltjes van Welzijn op Recept te kunnen downloaden:

    De boekvorm is UITVERKOCHT! Je kunt hem wel nog als e-boek downloaden.

    Tevens vindt u ook de twee andere boeken in de webshop